Nyheter

Det er ikke alt vi klarer selv..

Siden vi ikke klarer alt selv, har vi funnet det vi mener er verdens beste samarbeidspartner på fotogaver, veggdekor og fotobøker, CEWE eller www.fotoworld.no som siden vår heter. CEWE står for kvalitet og nyskapning, og vi er veldig glade for å få spille på lag med dem. 

CEWE Fotobok har vunnet utallige priser for kvalitetbrukervennlighet og design. Du kan velge mellom en rekke forskjellige størrelserpapirkvaliteter og innbindingerØnsker du å lære litt mertilbyr vi kurs både I butikken og hjemme hos deg.

CEWE Veggbilder er favorittproduktet vårt. Aluminiumsplater, skumplater, galleritrykk, lerret, hexxas og en rekke andre flotte produkter. Har du sett bildene som henger ute på Aalesunds museum, de er trykt på aluminiumsplatene fra CEWE og har hengt ute i fem år nå! Og de er like fine! 

CEWE Fotogaver er en endeløs rekke med gode gaveidèer til store og små. Krus, bordbrikker, puter, puslespill for å nevne noen. I tillegg til våre fornøyde kunder som har laget egenproduserte fotogaver, har vi har solgt mange CEWE fotogaver med Ålesundsbilder til både turister og lokale de siste årene, god kvalitet er en fellesnevner. 

CEWE Kort og Kalender for deg som liker å ta kontrollen. På Xeroxen og Fujien i Ålesund lager vi både kort og kalendere, raskt og enkelt, med designer som vi har utviklet på butikken. Men noen liker å gjøre slike designjobber selv, da er CEWE midt i blinken. Med utallige maler og clip-arts kan du leke deg til det perfekte resultatet, som er helt unikt for deg. 

CEWE gir deg 100 % fornøydgaranti  CEWE Fotobok, CEWE Veggbilder, CEWE Kort og CEWE Kalender. 

 

CEWE er Europas førende leverandør av fotoservice, som i tillegg til garanti for høy kvalitet står for innovasjon og bildeglede. De er representert med 12 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.500 medarbeidere fordelt på 24 europeiske land, som gjør de til Europas markedsleder innen fotofinishing. I 2016 leverte de rundt 2,2 mrd. bilder og over 6,2 mill. CEWE FOTOBØKER samt fotogaver til rundt 25.000 handelspartnere i Europa. CEWE er “First Mover” innen utvikling og introduksjon av nye digitale teknologier og produkter i fotobransjen. CEWE tar ansvar for samfunnet og miljøet. De prioriterer å handle ansvarligDerfor produseres alle CEWEs varmemerker klimanøytralt.