Nyheter

Fine bilder fortjener fine rammer! 

 

Den rette rammen kan gjøre mirakler med et bilde. Det er ganske fascinerende å ta med et bilde bort til den store rammeveggen vår og se hvor mye en ramme faktisk har å si. På den veggen finner du både billigrammer, og du finner eksklusive rammer. Faktisk har Sponland Foto byens største utvalg i ferdigrammer. I hyllene våre finner du både norskproduserte rammer og spesialimporterte rammer fra Tyskland og Italia, som du ikke finner noen andre plasser i Norge. 

For å få en ekstra flott finish på bildet som skal på veggen anbefaler vi å bruke passepartout. Et passepartout er en syrefri kartong, som fungerer som en ekstra ramme rundt bildet. Det forsterker effekten av innrammingen, bildet virker større og kommer bedre frem. 
Vi har passepartout i flere forskjellige farger og størrelser. I tillegg til at finishen blir finere, er det også bra for fotografiet å “få puste” i mellomrommet som oppstår mellom glasset og bildet. 

Ordet syrefritt er et magisk ord når det kommer til innramming. Har du sett gamle bilder som blir gule og ser skadet ut, da har de ofte blitt utsatt for kartong, papir eller lim med syre. Det ødelegger bildene. Derfor er alt du kjøper hos oss syrefritt. 

Visste du forresten at det også går an å få forskjellige typer glass i en ramme?
Refleksfritt- eller museumsglass som noen kaller det, er det ypperste du får av glass til rammer.
Da fjerner du alt skinn i glasset og bildene kommer ekstra godt frem. Fungerer spesielt bra på svarthvitt bilder. 

Har vi ikke rammen du ønsker på lager, kan vi bestille inn det du trenger.
Alle rammer merket med G, leveres på mål etter ønske. De kommer fra Greens rammer i Stjørdal, ekte norskprodusert kvalitet. 

Ta med deg bildet ditt til oss, så hjelper vi deg å finne den perfekte rammen til ditt bilde. Er du ekstra heldig er Mariann på jobb, hun er den som er flinkest av oss alle, så spør etter henne når du kommer. 

https://www.greensrammer.no/ 

 

https://www.sponland.no/produktkategori/rammer-og-interior/