Ukategorisert

Vi har fått ny lab!

Stor var gleden forrige for et par uker siden, da vi fikk installert ny lab på bakrommet! En Noritsu som printer bilder opptil 30×90 cm. Gjensynsgleden med Noritsu var stor, det er den typen maskin vi har hatt siden vi startet, med unntak av de to siste årene. Noritsu har en genialt enkel software og mange praktiske funksjoner.
En av favorittfunksjonene er “autolengde”, vi sier hvor høyt bildet skal være, også blir det så langt som bildefilen tilsier. Om du har tatt bildet ditt i 10×13 cm eller 10×18 cm får du med alt som er på bildet. Ingen beskjæring der altså. Bestiller du på den ROSA kiosken i butikken, og velger “auto” får du bildene dine laget uten beskjæring.

Vi har også fått inn en ny papirtype. Det heter ultramatt, og fungerer utmerket på polaroidprint og kort. Utrolig fin finish på den. Polaroidbilder er jo i vinden som aldri før, genial til bordkort eller til å pynte opp på stua. I tillegg til det ultramatte papiret, vil vi skryte litt av det semimatte papiret vi bruker til forstørrelser. Tykt, flotte farger og en veldig fin glød i bilda.

Tar du turen innom butikken kan du få se og ta på de forskjellige papirtypene.
Den nye Noritsu-maskinene lager også passbilder og visumbilder etter alle slags krav og spesifikasjoner. Passbildeordrene kan vi snike i køa, så dere slipper å vente mer enn noen minutter på bildene.
Mariann og Ines er de som oftest printer bilder, og de er begge dyktige med farger og perfeksjonister, så her er bildene deres i de beste hender.

Vi minner også om vår online-kiosk her kan du bestille bilder hjemmefra, og hente i butikken etter kort tid.