OlympusOlympus Tough TG-5
Olympus Tough TG-5

Dette kameraet både tåler en trøkk og du kan ha det under vann. Altså ideel for en sommer på Sunnmøre.
Supert om du trenger et kamera i rørleggerbedrifta, eller til å ha i barnehagen eller på fjellturen.
Les mer om Olympus  TG-5 Tough

Olympus OM-D EM 10 Mark III
Olympus OM-D EM 10 Mark III

Et flott og kompakt kamera med innebygd søker og blitz. Perfekt for deg som ønsker å ta steget videre fra enkle kompaktkamera og mobiltelefonen til noe litt mer profesjonelt . Det er et robust kamera med godt grep, slik at du ikke mister det i Brosundet. Bak den klassiske looken skjuler det seg også nyteknologi som 4K video og Live Time, som gjør at du ser bildet på skjermen mens det blir tatt og kan avbryte fotograferingen når du selv er fornøyd med bildet. Kameraet har en vinklingsbar LCD-touchskjerm, ratt og knapper i metall, og ikonene og teksten på skjermen er lette å se.

Olympus OM-D EM 10 Mark II
Olympus OM-D EM 10 Mark II

En utrolig god, kompakt lillebror til Mark III versjonen. Kameraet kommer med en fantastisk 5-aksers bildestabilisator, noe som gjør at du kan ta flotte, skarpe bilder i mørkere omgivelser. Du kan lett overføre bildene direkte til din telefon eller nettbrett via WI-FI sånn at dine blinkskudd er klar for å publiseres på Instagram in no time! Kameraet filmer i Full HD opp til 60 fpr og har Live Time, som gjør at du ser bildet på skjermen mens det blir tatt og kan avbryte fotograferingen når du selv er fornøyd med bildet.

Olympus OM-D EM 5 Mark III
Olympus OM-D EM 5 Mark III

Kameraet er fantastisk for deg som liker å både filme og ta stillbilder. Det er et robust og kraftig bygd kamera som ligger godt i hånden, selv om det er lett og kompakt. Kameraet er værtett, noe som virkelig kommer godt med her på Sunnmøre. OM-D E-M5 mark II har en utrolig  5-aksers bildestabilisator som kan kompensere for kamerarystelser og lar deg bruke inntil 5 trinn lengre lukkertider, uansett hvilket objektiv du benytter. Dette lar deg fotografere eller filme i svakt lys uten bruk av stativ. Full HD-film opp til 60 fps. 

Olympus OM-D EM 1 Mark II
Olympus OM-D EM 1 Mark II

Olympus sitt flaggskip.  Kameraet er værtett og robust bygd, noe som gir god stabilitet, selv om det er kompakt. Det er et speilløst systemkamera med 20 megapiksler, men det stopper ikke der.  Ved hjelp av HighRes Shot som tar i bruk kameraets utrolige 5-aksers bildestabilisator og kraftige prosessor kan du fotografere med ekte 40 megapikslers oppløsning og dermed få utrolige detaljer i dine fotografier. 121 autofokuspunkter gjør at søkerbildet henger godt med under bevegelige motiver. Med Pro Captrue kan du ta 14 bilder mens utløseren er trykket halvveis. Kameraet filmer også i 4K kvalitet i både 30 -og 24 fps. 

Olympus PEN-F
Olympus PEN-F

Dette er kameraet som er blitt brakt tilbake fra de døde! Olympus sine PEN-F solgte som varmt hvetebrød på 60-tallet, og er nå tilbake - bare bedre. Tidløst design. Et kamerahus med en utrolig følelse fra du pakker den ut. Kommer med elektronisk søker, som første gang på en PEN-serie. Det er et raskt og robust kamera laget i ypperste kvalitet. Det tar skarpe og flotte bilder. Med fire funksjoner i den elegante Creative Dial-knappen kan du lagre din egen stil for fotograferingen. 

Olympus PEN E-PL9
Olympus PEN E-PL9

Er det nyeste i EP-L familien. Det er et raskt kompakt systemkamera som ikke koster skjorta. Perfekt for deg som vil ta steget videre for en bedre instagram-profil. Kameraet har høyere oppløsning enn før og tar bedre bilder enn forgjengeren. Se bildene på LCD-skjermen mens de blir tatt med Live-comp. Kameraet er utstyrt med et bedre grep og for første gang 4K-video. Build-in blitz, og en sømløs Wi-Fi overføring til din smarttelefon gir deg tilgjengeligheten du fortjener. Kan også kjøpe flere objektiv eksternt. 

Olympus PEN E-PL8
Olympus PEN E-PL8

Er et flott kamera for deg som vil få mer ut av personlige bilder. Ved en funksjonibel tiltet LCD-skjerm vil selfiene dine bli fantastisk hver gang. Filmklipp i Full-HD med muligheter for kortere snutter er perfekt for deg og din Vlog. Overfør bildene dine direkte til smarttelefonen via Wi-FI raskt og enkelt. Kommer i tre forskjellige, lekre farger: Brun, svart og hvit. 

Objektiver
Objektiver

Vi har en rekke flotte objektiver fra Olympus M.Zuiko og Pro. Med Pro-objektivene får du utrolig klare bilder. De har en fantastisk optikk, i tillegg til en høyere blender på lengre zoomer. Dette gir utrolig flotte bilder og en nydelig bokeh. Vi har også en rekke andre M.Zuiko til deg som bare trenger noe nytt enn Kit-objektive. Hva med en 17mm f/1,8 til portrett og landskapsbildene dine eller en 40-150 mm f/ 4-5,6 når du vil litt nærmere innpå. Vi har det meste til ditt Olympus-kamera. 

Motetilbehør
Motetilbehør

Det skal være elegant å kjøpe et Olympus-kamera. Da er det bra at vi har et bredt utvalg av trendy, classy tilbehør som virkelig kameraet -og deg selv fortjener. Vi har en skulderveske i ekte lær som både gir den en fancy look, men også god beskyttelse for ditt kamera. Reimer i mange farger eller et kamera-antrekk som ikke stjeler oppmerksomheten av det tidløse designet til Olympus. Skulle dette bli litt for glossy og klissete har vi også en litt tøffere, mer robust og større lær-bag. Om du ser etter noe annet kan vi alltid forehøre oss og bestille inn det meste fra Olympus. 

Leder av Norske naturfotografer har byttet til Olympus
Leder av Norske naturfotografer har byttet til Olympus

Kai Jensen smuglet med seg en Nikon D850 på Olympus sin villmarkstur i november 2017, han skulle teste om Olympus holdt mål. Det endte med at han måtte låne en annen Nikon D850 for å få bekreftet om resultatet var virkelig...
Les historien til Kai Jensen her.

Foto fra Kai Jensen sin hjemmeside