Markedsmateriell

Er du en engasjert entreprenør, en driftig gründer, en kreativ kunstner eller et hardtarbeidende enmannsfirma? Uansett hvor styrkene dine ligger innenfor ditt fag, er det viktig at du er akkurat der kundene dine er, og at du etterlater et inntrykk som får dem til å huske deg. Det trenger heldigvis ikke være en dyr investering og du kan bestille fra 1 stk og oppover – se tipsene våre her!


Visittkort
Visittkort

Visittkort er ikke bare viktig for at kundene dine skal huske deg. Det er minst like viktig å lage et visittkort som viser hvem du er, slik at du skiller deg ut fra konkurrentene dine.
For bestilling send oss en epost med tekst, eventuelt bilde og annen info til kortet, så har vi det klart på en dag. Pris fra 250 kr for 100 stk.

Eller du kan lage selv hos vår leverandør.  Når du har klikket deg inn på Visittkort, kan du velge mellom 3 forskjellige slag; ’standard’, hvor du kan legge til tekst på én side, ’ensidig – luksus’, hvor du kan legget il tekst og et bilde eller logo på én side, og ’tosidig – luksus’, hvor du kan legge til tekst og bilder på begge sider av kortet.

Krus med firmalogo, slagord eller bilde
Krus med firmalogo, slagord eller bilde

Pris fra 89 kr

Kan du forestille deg et møte uten en kopp kaffe eller te? Nei, sant? Det er et nesten utenkelig scenario. Server kaffen til kundene dine i et krus med firmalogoen din, firmanavn, slagord, firmaets visjon og mål eller et inspirerende sitat, så kundene dine blir eksponert for budskapet ditt! Mulighetene er mange, og du kan bestille akkurat så mange krus du vil.

Bestill her

Årskalender
Årskalender

Pris fra 39 kr

Har du tatt noen flotte bilder av produktene dine, bedriften din eller av deg selv i en kreativ prosess? Design en årskalender med disse bildene, og plasser kalenderen strategisk riktig, der hvor dine potensielle kunder kan se den og dermed også ser hvilke tjenester du leverer og hva du står for.

Tips: Gi også gjerne de gode kundene dine en kalender, så de husker deg året rundt!

Bestill her

Blokk med spiralrygg
Blokk med spiralrygg

Pris fra 85 kr

Du kan bruke den på messer, på events og møter, der du trenger å ta litt notater. Har du en notatblokk med firmalogoen på, vil det helt automatisk fange folks oppmerksomhet og du reklamerer indirekte for firmaet ditt, som vil bli registrert i underbevisstheten til dem som ser det.

Bemerk: Du kan velge mellom 2 formater, A4 og A5, og papiret i blokken kan være med linjer eller ruter.

Bestill her

Notatblokk
Notatblokk

Pris fra 109 kr

Foretrekker du et hardcover rundt notatene dine? Da er det Notatboken du bør bestille. Den kan selvfølgelig designes akkurat som du vil, er med hardcover, kan bestilles i A4 eller A5-format, og du kan velge mellom linjert, med ruter eller blankt papir.

Bestill her

Mobildeksel
Mobildeksel

Pris fra 259 kr

Smarttelefonen din er sikkert et av de viktigste arbeidsredskapene dine. Den ligger på bordet på møter, blir funnet fram når avtaler skal i kalenderen, ligger kanskje på disken i forretningen din, og derfor er den også en opplagt reklamemulighet. Design et deksel med de budskapene du gjerne vil sende til dine eksisterende og potensielle kunder, så de husker deg.

Bestill her

Profilbilder
Profilbilder

Trenger du profilbilder hjelper vi deg også med dette.
Vi har eget studio i kjelleren på butikken, og der tar vi bilder. Kort ventetid på time, og bildene blir levert samme dag eller dagen etter. 
Bestill tid på epost eller 70121166
Pris 350 kr for fotografering og 350 kr for bildefiler.