KonfirmantFotografering
Fotografering

Det er ikke alltid det er like lett å få lov å ta bilder av konfirmanten blir vi fortalt av kundene våre. Men når poden eller jentungen kommer til vårt studio blir settingen helt annerledes, og det er kort vei til blinkskuddene.

Vi har dumpet prisen på fotografering til invitasjon for å gjøre valget enkelt for dere. 250 kr og unnagjort på fem minutter. Invitasjonen har dere i innboksa i løpet av timer, og når dere bekrefter bestillingen har vi de ferdig trykt dagen etter.

Ved fotografering til takkekort og forstørrelser, da gjerne i bundad eller dress. Da kan du velge mellom superrask variant til 250 kr (5-10 minutter)  Eller en litt mer omfattende fotografering til 750 kr (30-45 minutter)

Du får 30% rabatt på forstørrelser på fotopapir eller lerret hvis du bestiller innen  to uker etter fotograferingen.  

Bestill fotografering på epost eller 70121166

Priser

Takkekort/invitasjoner - raskt og enkelt
Takkekort/invitasjoner - raskt og enkelt

Send oss bilder, tekst og designnummeret du vil bruke. Vi setter opp kortet og sender det til deg for korrektur. Når du har godkjent, printer vi kortet og du kan hente det innen få timer.

Se våre kort her
Priser

Gjør det selv
Gjør det selv

Du kan spare noen kroner på å bestille kort hos vår partner CEWE. Der setter du opp alt selv, og henter kortene her i butikken når de er klare, eller får de sendt hjem.
Kvadratiske prints
Retro prints (polaroid)
Bildestrimmel
Kort og invitasjoner


Fotobok - den beste gaven
Fotobok - den beste gaven

En CEWE fotobok med bilder av konfirmanten fra fødsel frem til konfirmasjon er en gave som blir satt veldig stor pris på.  Minner for livet!

Last ned gratis fotobokprogram og begynn på boken i dag.

Du har ikke tid sa du?
CEWE har et eget designteam som lager din fotobok. Alt du trenger å gjøre er å velge design, format, papirtype og laste opp bildene.  Du får boken til gjennomsyn etter få dager. 
Les mer her.

Fotogaver
Fotogaver

Vi har et stort utvalg av gaver til konfirmanten. Bruk barnebilder eller oppdaterte bilder for å lage en unik gave til konfirmanten. 
Puter - lerret - aluminiumsplater - vesker - montasjer
Hent inspirasjon på CEWE sine temasider.

Digitalisering av bilder og film
Digitalisering av bilder og film

Like sikkert som snøen som faller i april, er kundene som kommer heseblesende inn døra for å få digitalisert bilder, negativer og film til konfirmasjonen som skal være neste helg!
Konfirmasjonen er en fin anledning til å rydde skuffene og få samlet alt av bilder og film på ei minnepenn.
Om dere vil vise frem bildene på dagen, eller gi som gave til konfirmanten, er det garantert like populært. Digitalt format gjør det også enkelt å dele videre til andre i familien.

Gavetips til konfirmanten
Gavetips til konfirmanten

Fuji Instax kamera og nå nymoderne Polaroid er en kjempesuksess på gavemarkedet. Ungdommer som aldri har vært vant med papirkopier, blir kjempeglade for å få bilder de kan pynte med hjemme eller lage flotte album med. 

Olympus PEN er også en serie vi ser treffer godt til konfirmantene. Kule filter, selfie-funksjon og enkel overføring til mobilen er suksessfaktorer her.