kikkertSteiner
Steiner

Steiner har i mange år vært synonymt med kikkerter som tåler tøffe tak i form av støt, fukt og saltvann, samtidig som de er lyssterke nok til å fungere i skumring og daggry.  For å sikre kvaliteten blir fortsatt noen av kikkertene produsert i Tyskland.  Steiner feiret i 2017 70-års jubileum.

Vi har på lager kikkerter til turbruk, til båtliv og til jakt.


Focus
Focus

Vi har forhandlet Focus-kikkerter i en årrekke.  Utvalget dekker små, rimelige håndholdte kikkerter til dyrere kvalitetskikkerter.  Ønsker du kikkert med forstørrelse opp til 60 ganger, anbefaler vi Focus sine Spotting Scope.

Kowa
Kowa

Den japanske kikkertprodusenten Kowa produserer kikkerter i meget høy kvalitet.  De nye BD-kikkertene, som vi forhandler, leverer fantastiske bilder med fine detaljer, kontrast og skarphet.  Kikkertenes gode yteevne skyldes de nye PROMINAR XD-linsene.   

Et nytt og lettere, og allikevel ultra robust hus i magnesiumlegering, betyr at den nye BD-modellen kan klare de tøffeste værforhold, og likevel framstå som en lettvektsmodell som er enkel å ha med seg.   

Et moderne, stilfullt og taktilt hus gjør det til en fornøyelse å holde og bruke den nye BD-kikkerten.  Perfekt balanse mellom brukervennlighet og design.

Celestron
Celestron

Celestron har i flere årtier vært ledende innenfor optikk med spennende produkter med revolusjonerende teknologi.

TrailSeeker-serien, f.eks. har mange funksjoner som normalt kun finnes i mye dyrere spottingscoper, f.eks en motlysblender som kan skyters fram, roterende stativgjenge og utskiftbart okular.  Kikkertene passer til fugletitting, turer, camping eller når du bare vil observere landskapet omkring deg!